Αιματίτης – Αγγελική Θεραπεία

Αιματίτης – Αγγελική Θεραπεία

αρχαγγελική προσευχή
Αγγελικός Διαλογισμός για θεραπεία

Η πίστη και η προσευχή είναι η αρχή της Αγγελικής Θεραπείας

Κρατήστε τον Αιματίτη στα χέρια σας και τοποθετείστε τον στο τρίτο τσάκρα. Ζητήστε με απόλυτη πίστη, από τους Αγγέλους να ενισχύσουν την ικανότητα της αυτό-ίασης.

Αρχάγγελοι & Θεραπεία

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ να σας λούσει με την χρυσαφένια του ακτίνα. Νιώστε την δύναμη της χρυσής του ακτίνας και ζητήστε του να βοηθήσει το σώμα σας να αποτοξινωθεί, να δυναμώσει και να αναγεννηθεί. Οραματιστείτε την πράσινη θεραπευτική ακτίνα του Αρχάγγελου Ραφαήλ να θεραπεύει το σημείο που χρειάζεται. Οραματιστείτε το αέναο λευκό φως να λούζει όλη σας την ύπαρξη, να την αναζωογονεί και να την εναρμονίζει. Δείτε νοερά τους Αγγέλους να σας θεραπεύουν και νιώστε το.

Όταν προσεύχεστε για ταχεία ανάρρωση και αποθεραπεία να εκφράζεται την ευγνωμοσύνη σας για την ευλογημένη βοήθεια του Θεού και των Αγγέλων. Πιστέψτε, με όλη σας την καρδιά, την ψυχή αλλά και το νου ότι όλες οι επικλήσεις σας εισακούονται. Μην επιτρέπεται στον φόβο και την απογοήτευση να σας καθοδηγούν. Κάποιες φορές η θεραπεία δεν έρχεται άμεσα, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα ή δεν έρχεται πάντα με τον τρόπο και τη μέθοδο που επιθυμείτε.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη από Αιματίτη (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Ιερός Χώρος

Φροντίστε να βρίσκεστε σε ήσυχο και καθαρό μέρος και να είστε ήρεμοι και χαλαροί. Αφήστε την φαντασία σας και τη διαίσθηση σας ελεύθερη και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που θα σας εμπνέει, θα σας ηρεμεί και θα επιτρέπει την ενέργεια σας να ρέει. Χρησιμοποιείστε κεριά, μουσική, αιθέρια έλαια, μελωδούς και ότι άλλο σας ευχαριστεί. Ο χρόνος που θα δώσετε για την όλη διαδικασία είναι καθαρά επιλογή σας.

Διαλογισμός & Φαντασία

Αρκετοί άνθρωποι ανησυχούν αν είναι σωστό που κατά την διάρκεια του διαλογισμού χρησιμοποιούν την φαντασία τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στην αρχή είναι η φαντασία αυτή που θα δημιουργήσει τις εικόνες του οραματισμού, με το πέρασμα του χρόνου και τη συνεχή εξάσκηση, οι εικόνες και τα οράματα θα είναι πλέον “δημιουργήματα” του διαλογισμού. Στο τέλος της διαδικασίας να πλένετε με άφθονο κρύο νερό τα χέρια σας ως τους αγκώνες καθώς και τον κρύσταλλο που χρησιμοποιείται.

Ασπίδα Προστασίας

Κάθε φορά που επικαλείστε βοήθεια για ίαση και αποθεραπεία είναι σημαντικό στην αρχή να ζητάτε προστασία για τον εαυτό σας και τον χώρο, από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας προστατέψει με την μπλε του ακτίνα. Οραματιστείτε μία μπλε ασπίδα-πέπλο προστασίας γύρω από το σώμα σας καθώς και γύρω από όλο τον χώρο σας.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία. Οι διαλογισμοί και οι προσευχές είναι προτάσεις. Το κάθε άτομο μπορεί να ταυτιστεί με όλα, με κάποια ή ακόμη και με τίποτα καθώς ο καθένας είναι μοναδικός και με ελεύθερη βούληση.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη από Αιματίτη (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Κατηγορίες