Αρχάγγελος Γαβριήλ

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Αρχάγγελος Γαβριήλ, ο Αγγελιοφόρος. Ο Άγγελος της επικοινωνίας, μας προσφέρει την πολύτιμη του βοήθεια ακολουθώντας μας στο μονοπάτι της ζωής μας. Μας υπενθυμίζει ότι είναι πάντα δίπλα μας, παρόν για να μας καθοδηγήσει.

Ερμηνεία ονόματος: Ο Θεός είναι η δύναμη μου

Αρετές: Ευαισθησία, μητρότητα

Ακτίνα: Τέταρτη Ακτίνα, η Άσπρη.

Χρώμα: Άσπρο, πορτοκαλί.

Χρώμα κεριού: Άσπρο και ασημί.

Ημέρα: Δευτέρα

Εποχή: Χειμώνας

Κατεύθυνση: Δύση

Στοιχείο: Νερό

Πλανήτης: Σελήνη

Τσάκρα: 2° (Ιερό οστούν)

Κρύσταλλοι: Ασβεστίτης πορτοκαλί, Αχάτης Λευκός & Πορτοκαλί, Ίασπις Κόκκινος & Leopard & Picture & Πολύχρωμος, Καρνεόλη, Κοράλλι, Μαργαριτάρια, Πέρλα, Πιτερσίτης, Σελενίτης, Φεγγαρόπετρα, Φθορίτης, Χαλαζίας, Χαλαζίας Χιονιού.

Έλαια: Γιασεμί, σανταλόξυλο, τριαντάφυλλο, ύσσωπος.

Αριθμός: το 9

Σύμβολο: Κρίνος

Σωματική σύνδεση: Κοιλιά, πλάτη χαμηλά, νεφρά, προστάτη, έντερο, βρογχίτιδα και άσθμα, επινεφρίδια, ορμόνες και γονιμότητα.

Πνευματικά δώρα: Κάθαρση, καθοδήγηση για τη δημιουργία πνευματικής ζωής, αποκάλυψη και εκπλήρωση του σχεδίου και του σκοπού της ζωής σας, ευτυχία και χαρά.

Παγκόσμια υπηρεσία: ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση ειρηνευτικών επιχειρήσεων, στην εθελοντική διανομή τροφίμων και στη δωρεάν ιατρική βοήθεια, καθώς και στη συνδρομή βοήθειας προς τα θύματα φυσικών καταστροφών. Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο: Για να ξεπεράσουμε φόβο και αμφιβολίες. Όταν έχουμε απομακρυνθεί από το σκοπό της ζωής μας. Όταν έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας με τους ανθρώπους. Πριν το ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς-καριέρας. Όταν χρειαζόμαστε βοήθεια για να κατανοήσουμε αγγελικά μηνύματα. Επίσης μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα υγείας των οργάνων που αναφέρονται παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κατηγορίες