Αρχάγγελος Μέτατρον

Αρχάγγελος Μέτατρον

Αρχάγγελος Μέτατρον, ο Υποστηρικτής της ανθρωπότητας.

Ερμηνεία ονόματος: Αν και η έννοια του ονόματος είναι ακόμη υπό συζήτηση, πιστεύεται ότι το όνομα του Αρχάγγελου Μέτατρον έχει σχέση με τον θρόνο του Θεού, από την ελληνική ρίζα της λέξης, Πέραν της Μήτρας (Beyond Matrix) Μέσω της Γεωμετρίας μας αποκαλύπτει τη σχέση μας με τη ζωή. Μας βοηθάει στο ταξίδι μας προς τον ανώτερο μας εαυτό και ολοκληρώνει την ενότητα.

Αρετές: Καθολική αντίληψη, πνευματική γνώση.

Χρώμα: Άσπρο, χρυσό, χάλκινο.

Χρώμα Κεριού: Λευκό.

Ημέρα: Όλες οι ημέρες.

Κατεύθυνση: Βορρά.

Στοιχείο: Όλα τα στοιχεία.

Πλανήτης: Γη.

Τσάκρα: 7° (κορώνα) και 4° (καρδιά)

Κρύσταλλοι: Αχάτης Botswana & Indian & Moss, Αβεντουρίνη πράσινη, Αμαζονίτης, Ίασπις picture, Λαρβικίτης, Περίδοτο, Ροδονίτης, Σελενίτης, Σιδηροπυρίτης, Οψιδιανός snowflake, Φθορίτης, Χαουλίτης Λευκός, Χρυσόλιθος.

Έλαια & Βότανα: Έλατο, κυπαρίσσι, μέντα, μαστίχα, φασκόμηλο, σταφύλι, λιβάνι, μύρο.

Αριθμός: το 1

Σύμβολο: το Metatron, το Δέντρο της ζωής, το σπιράλ.

Ουράνιος Τίτλος: Πρεσβευτής του Θεού.

Σωματική σύνδεση: Σπονδυλική στήλη, σκελετικά προβλήματα, νεύρωση, αϋπνία και άγχος.

Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο: Όταν νιώθουμε ότι έχουμε χάσει τη σύνδεση με το θείο. Όταν χρειαζόμαστε βοήθεια που έχει σχέση με την οργάνωση, την αρχειοθέτηση και τη δράση. Για να μας βοηθήσει να καθαρίσει τα ενεργειακά μας κανάλια. Μπορούμε να οραματιστούμε τον Αρχάγγελο Μέτατρον και να του ζητήσουμε να μας αποκαλύψει τον σκοπό της ζωής μας, καθώς και να του ζητήσουμε να μας βοηθήσει στην κατανόηση και στην επίλυση προσωπικών θεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κατηγορίες