Στο διαδικτυακό κατάστημα Angels Dreams προσφέρουμε ξεχωριστές προτάσεις με χειροποίητες δημιουργίες, ενεργειακά κοσμήματα, οικολογικά κεριά και φυσικά πετρώματα.

Εστιάζοντας στην ενίσχυση των θετικών ενεργειών, όπως η Αγάπη, η Αρμονία, η Αφθονία και η Ευημερία, επιλέξαμε για εσάς μία ευρεία γκάμα από ενεργειακούς κρυστάλλους, φυλαχτά, ενεργοποιητές χώρων και αγγελικές φιγούρες ως εναλλακτικές προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αγκαλιάστε το Φως των Αγγέλων και πραγματοποιήστε τα δικά σας μοναδικά όνειρα!

Μοναδικές προτάσεις εναλλακτικών δώρων με ισχυρές δονήσεις αγάπης, τύχης, προστασίας, ευημερίας, υγείας, αρμονίας και ομορφιάς.

Επιλέξτε ανάμεσα σε κοσμήματα, κρυστάλλους, οργονίτες, κεριά, αγγελικές φιγούρες, γούρια, κρεμαστά φυλαχτά, τοτέμ, σύμβολα έλξης και feng shui, ιδανικά για προσωπική ενεργοποίηση καθώς και για προστασία του σπιτιού, του προσωπικού σας χώρου και της επιχείρησης σας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα με πρώτες ύλες τους ενεργειακούς κρυστάλλους, τους ημιπολύτιμους λίθους, τον χαλκό, το γυαλί και άλλα φυσικά και κατεργασμένα υλικά. Πρόκειται για διαχρονικά κομμάτια, πολλά από τα οποία αποτελούν μοναδικά στο είδος τους, προσεχτικά μελετημένα και εμποτισμένα με αγάπη, ανώτερη καθοδήγηση και σεβασμό για τον μελλοντικό κάτοχο τους.

Αποκτήστε μοναδικά ενεργειακά είδη για τον διαλογισμό, τον οραματισμό, την εναλλακτική θεραπεία, τη γιόγκα, αξιοποιώντας τις χρήσιμες πληροφορίες και τα tips που υπάρχουν, για όλα μας τα προϊόντα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

Όλα τα κοσμήματα, φυλαχτά, οργονίτες, κεριά, είναι χειροποίητα και στην πλειοψηφία τους μοναδικά!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επιλεγμένα, προσεγμένα και σε μεγάλο ποσοστό οικολογικά.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα προϊόντα δημιουργούνται σε χώρο ενεργειακά καθαρισμένο και ενεργοποιημένο με θετικές δονήσεις.

ΑΓΝΟΤΗΤΑ

Τα περισσότερα προϊόντα έχουν λάβει ενεργειακό καθαρισμό.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Συνοδεύονται από έντυπα με τις ιδιότητες των κρυστάλλων, όσα από αυτά διαθέτουν.

ΑΡΜΟΝΙΑ

Όλα τα προϊόντα είναι δημιουργημένα σε αρμονία και συσχέτιση με τους Αρχαγγέλους, τα ζώδια και τα τσάκρα.

Μοναδικά προϊόντα

Διαθέτουμε αποκλειστικά για εσάς τα φυσικά, χειροποίητα κεριά σόγιας της σειράς “Crystal Tree”, με ενεργειακούς κρυστάλλους και αιθέρια έλαια ιδανικά για ενίσχυση των δονήσεων έλξης και προστασίας.

Επίσης, διαθέτουμε ενεργειακά άλατα με θαλασσινό αλάτι και μοναδικά θυμιάματα με βότανα και ενεργειακούς λίθους της σειράς “Crystal Tree”.

Τι “κερδίζει” κάποιος από την χρήση των προϊόντων μας;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

Λαμβάνει και απολαμβάνει τις ιδιότητες των κρυστάλλων

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Επιλέγει χειροποίητα κοσμήματα σε αποκλειστική διάθεση

ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

Ενεργοποίηση χώρων με θετικές δονήσεις

ΔΩΡΑ

Επιλέγει δώρα πρωτότυπα, μοναδικά και ξεχωριστά

Κατηγορίες