Τι είναι οι ενεργειακοί κρύσταλλοι

Τι είναι οι ενεργειακοί κρύσταλλοι

energeiakes petres
Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Γνωρίστε τον υπέροχο κόσμο των κρυστάλλων και μαζί τους οδηγηθείτε σε μοναδικά ενεργειακά, θεραπευτικά και πνευματικά μονοπάτια.

Η Γη δημιουργεί και διαθέτει μία πληθώρα από όμορφους και λαμπερούς κρυστάλλους. Οι μαγευτικοί και μυστηριώδεις σχηματισμοί των πετρωμάτων που δημιουργούνται από τη φύση, βρίσκονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και μοτίβα.

Δεδομένου ότι όλα στο Σύμπαν αποτελούνται από ενέργεια, το ίδιο ισχύει και για τους κρυστάλλους. Η μοναδική τους εσωτερική διάταξη και δομή δημιουργεί και καθορίζει τη δόνηση και τη συχνότητα της ενέργειας τους.

Βασικές ιδιότητες κρυστάλλων

Η πρωταρχική ιδιότητα όλων των κρυστάλλων, ανεξαρτήτως δομής και σχήματος, είναι η δυνατότητα να συνδεθούμε με τη Γαία και το Σύμπαν. Οι υπέροχες συμπαντικές τους δονήσεις μας βοηθούν στη σύνδεση με την ανώτερη πηγή ζωής, τον Δημιουργό μας. Ανάλογα με τη μοριακή τους δομή η κάθε ποικιλία πετρωμάτων έχει τις δικές του ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Έτσι η κάθε ποικιλία μετασχηματίζει και εκπέμπει και άλλες, τις περισσότερες φορές διαφορετικές δονήσεις. Ο κάθε δε κρύσταλλος ανάλογα με τη μορφή του εμπεριέχει και εκπέμπει διαφορετικά τις ενέργειες και τις δονήσεις του. Επίσης το κάθε άτομο λαμβάνει διαφορετικά τις ενέργειες του κάθε κρυστάλλου. Κατά τον Nikola Tesla οι διαφορετικές δομές ενέργειας έχουν την ικανότητα να επηρεάζονται μεταξύ τους, να επηρεάζουν τα ενεργειακά πεδία γύρω τους και να μετασχηματίζουν τις δονήσεις τους.

Οι κρύσταλλοι φέρουν τις ιδιότητες τους, σημαντικό όμως ρόλο στην ενεργοποίηση τους έχει η σκέψη μας. Επειδή και οι σκέψεις μας είναι ενέργεια οι κρύσταλλοι πιστεύεται ότι μπορούν να αποθηκεύσουν τις προθέσεις μας μέσω των συχνοτήτων και έτσι να προγραμματιστούν στο να μας προσφέρουν τα οφέλη τους. Η σκέψη και η πίστη στην πρόθεση ενισχύουν τις ενέργειες των πετρωμάτων. Ισχύει και το αντίθετο, δηλαδή οι ενέργειες των κρυστάλλων ενισχύουν την πίστη μας στην πρόθεση μας. Συμπερασματικά η αλληλεπίδραση μεταξύ κρυστάλλου και ανθρώπου είναι αμοιβαία.

Οι περισσότεροι κρύσταλλοι λόγω της ικανότητας τους να συντονίζονται με τις συχνότητες του ατόμου χρησιμοποιούνται για θεραπεία, επούλωση (σωματική και συναισθηματική) και αρμονία. Κάποιοι κρύσταλλοι είναι γνωστοί για την ασπίδα προστασίας που δημιουργούν και για την ικανότητα τους να αποτρέπουν και να εξαλείφουν την αρνητική ενέργεια. Υπάρχουν οι κρύσταλλοι για αγάπη, αφθονία και πίστη ή για γείωση, δύναμη και ευημερία. Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές ιδιότητες που τις ανακαλύπτει κάποιος όταν ξεκινήσει το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των κρυστάλλων.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη και ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο των κρυστάλλων (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Ακόμη και αν ανήκετε στη μερίδα των ανθρώπων που δεν το πιστεύουν και δεν το αντιλαμβάνονται, η συστηματική χρήση των κρυστάλλων μπορεί να σας αποκαλύψει την μαγευτική ανταλλαγή ενέργειας. Η ποικιλία του Χαλαζία είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα των ενεργειακών δονήσεων. Το θετικό είναι ότι οι επιστήμονες ανακαλύπτουν συνέχεια νέες εφαρμογές και χρήσεις των πετρωμάτων αποδεικνύοντας έτσι και επιστημονικά τις μοναδικές ενέργειες που διαθέτουν και μας προσφέρουν.

Ιστορικές αναφορές

Οι αρχαίοι πολιτισμοί αναγνώρισαν τις ιδιότητες που φέρουν οι κρύσταλλοι και τους χρησιμοποιήσαν με απόλυτο σεβασμό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και για τις θετικές τους ενέργειες. Οι βασιλείς κοσμούσαν τα στέμματα σου με πολύτιμα πετρώματα ως σύμβολα πλούτου και εξουσίας. Οι επιλογές των κρυστάλλων όμως δεν ήταν τυχαία. Εκτός από την προβολή της ευμάρειας τους, επέλεγαν κρυστάλλους ανάλογα με το τι ήθελαν να έλξουν ή και να ενεργοποιήσουν. Οι κρύσταλλοι υπήρξαν για τους Άρχοντες των πόλεων και των κρατών απαραίτητοι για την πνευματική τους αφύπνιση και διαύγεια καθώς και για τη θεϊκή προστασία και καθοδήγηση.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τους κρυστάλλους. Τους χρησιμοποιούσαν για να προσελκύσουν την αγάπη και τον έρωτα, για να ενισχύσουν την υγεία και τη δύναμη τους καθώς και για να προάγουν την πνευματική τους αφύπνιση.

Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν σκόνη κρυστάλλων ως κατάπλασμα για να απορροφήσουν τις μοναδικές τους ιδιότητες. Κρύσταλλοι με τη μορφή όπλων ή φυλαχτού βρέθηκαν δίπλα τους, στις μάχες τους, στα αγωνίσματα τους και στην διεκδίκηση της νίκης.

Οι Ρωμαίοι είχαν πάνω τους κάποιο ενεργειακό φυλαχτό από κρυστάλλους για προστασία και σθένος.

Οι πολιτισμοί της Ασίας και ιδιαίτερα η παραδοσιακή κινεζική ιατρική έκανε χρήση των θεραπευτικών κρυστάλλων.

Στην Βίβλο, στην Αποκάλυψη 21:18-21:21 αναφέρονται 12 κρύσταλλοι που στόλιζαν την Ουράνια Πόλη. Οι κρύσταλλοι που αναφέρονται είναι ο Ίασπις, το Ζαφείρι, ο Χαλκηδόνιος, το Σμαράγδι, ο Όνυχας, η Καρνεόλη (Σάρδιος), το Περίδοτο (Χρυσόλιθος), ο Βήρυλλος, το Τοπάζι, ο Χρυσόπρασος, ο Υάκινθος(Ζιρκόνιο) και ο Αμέθυστος. Στους κρυστάλλους γίνονται αναφορές και σε άλλα εδάφια της Βίβλου. Κάποιοι από αυτούς τους κρυστάλλους είναι το Μαργαριτάρι, ο Χαλαζίας και το Ρουμπίνι.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη και ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο των κρυστάλλων (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Που & πως χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους

Η επίδραση των πετρωμάτων στο φυσικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο του ατόμου είναι θετική και θεραπευτική. Ανάλογα με τις ιδιότητες των κρυστάλλων καθώς και από την πρόθεση και τον λόγο που χρησιμοποιείται ένας κρύσταλλος, το άτομο θα βιώσει τις υπέροχες του ιδιότητες. Παρακάτω αναφέρουμε επιγραμματικά που και πως χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους (σε σχετικό άρθρο γίνεται πλήρη αναφορά).

Που

Θεραπεία Σώματος

Συναισθηματική ισορροπία

Πνευματική διαύγεια

Διαλογισμό – Οραματισμό

Τσάκρα εξισορρόπηση

Έλξη – Ενεργοποίηση

Πως

Κόσμημα ή φυλαχτό πάνω μας

Κρύσταλλος ή φυλαχτό στον χώρο σας

Πέτρα κάτω από το μαξιλάρι μας

Κρύσταλλος σε ελιξίριο ή στο νερό

Οργονίτης σε κόσμημα ή σε ενεργειακό διακοσμητικό

Ενεργοποιητές χώρων βάση του Feng Shui

Κρατήστε έναν κρύσταλλο για να βιώσετε όλες τις θετικές του ενέργειες, για να απομακρύνετε τις αρνητικές δονήσεις και για να μετουσιώστε ότι επιθυμείτε.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη και ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο των κρυστάλλων (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Κατηγορίες