Ιχθύες

Ιχθύες

ιχθείς
Ζώδιο Ιχθύων

Στοιχείο: Νερό

Πλανήτης: Ποσειδώνας & Δίας

Χρώμα: Ματζέντα. Λόγω των πλανητών που επηρεάζεται άμεσα και έντονα τα χρώματα που ταιριάζουν ή που αντιπροσωπεύουν τους ιχθύες είναι επίσης το μπλε και το κίτρινο, καθώς και το παράγωγο τους, το πράσινο.

Ημέρα: Πέμπτη

Εποχή: Χειμώνας

Αριθμοί δόνησης: 3, 6

Σώμα: Πόδια, δάχτυλα και φλέβες.

Χαρακτηριστικά: Συμπόνοια & στοχασμός

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο των Ιχθύων (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Κρύσταλλοι

Αβεντουρίνη Πράσινη & Κίτρινη, Αιματόλιθος(για συναισθηματική ισορροπία), Αμέθυστος(για ήπια και ασφαλή προστασία), Αχάτης μπλε(για διαλογισμό), Αχάτης Moss & Indian & Δενδρίτης & Μοβ & Πράσινος, Άκουαμαρίνα, Ζαφείρι, Ίασπις Ζέβρα & Κίτρινος & Ocean & Picture & Picasso & Πράσινος & Πολύχρωμος, Κιτρίνη, Κοράλλι, Κυανίτης, Λάβα, Λαριμάρ, Λαμπραδορίτης(για προστασία σε κλειστούς χώρους, για θεραπεία και κυρίως για διαλογισμό), Λάπις Λαζούλι, Μάτι Τίγρης Μπλε, Μαλαχίτης, Νεφρίτης, Οπαλίτης, Ουνακίτης, Περίδοτο, Πέρλα, Πιτερσίτης, Τιρκουάζ, Τουρμαλίνη(μαύρη για ισχυρή προστασία και γείωση), Σεληνίτης, Σοδαλίτης, Φεγγαρόπετρα, Φθορίτης(για θεραπεία καθώς και για σαφήνεια, εστίαση και αέρινη ενέργεια), Χαλαζίας, Χαλαζίας Καπνιάς, Χαουλίτης Λευκός & Μπλε, Χρυσόλιθος Μπλε.

Αιθέρια Έλαια: Λεβάντα, Ylang-Ylang, Φύλλα Φασκόμηλου, Ευκάλυπτο, Νερολί και όλα τα εσπεριδοειδή.

Χαρακτηριστικά

Συμβολίζεται με δύο ψάρια σε αντίθετη κατεύθυνση και η πορεία τους αυτή αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα, το γιν/γιανγκ της φύσης. Η προσωπικότητα των ιχθύων είναι πραγματικά πολυδιάστατη. Χρησιμοποιούν συχνά τις λέξεις «πιστεύω», «έχω μια διαίσθηση» και «αισθάνομαι». Βαθιά πνευματικοί, προσαρμοστικοί και ευμετάβλητοι. Η διπλή τους φύση αποδεικνύεται θετική και αρνητική και τα ίδια τους τα χαρακτηριστικά αποδεικνύονται άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η διαίσθηση, η κατανόηση και η ευαισθησία τους, τα θετικά δηλαδή στοιχεία της διπολικότητας τους, μπορούν να υποστηριχθούν με Αμέθυστο, πράσινο Χαλαζία, Λαμπραδορίτη, Φθορίτη, Αχάτη δενδρίτη, Σελενίτη, Φεγγαρόπετρα και με αιθέρια έλαια σανταλόξυλου, λιβανιού, βετιβερίας, τριαντάφυλλου, νερολί, αγγελικής, γιασεμιού, ylang-ylang και φύλλων φασκόμηλου.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο των Ιχθύων (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Απ’ την άλλη είναι ονειροπόλοι, ελάχιστα ρεαλιστές, ολίγον τεμπέληδες(κυρίως γιατί δεν έχουν ιδιαίτερη αίσθηση του χρόνου) και συνήθως αποσυνδεδεμένοι από την πραγματικότητα και αιθέρια έλαια όπως δεντρολίβανο, μέντα, μαύρο πιπέρι, περγαμόντο, βασιλικός και ξύλο κέδρου και κρύσταλλοι όπως ο Αιματόλιθος, η Λάβα, ο Όνυχας και η Τουρμαλίνη θεωρούνται ιδανικοί για γείωση. Η διαίσθηση τους, η οραματική τους ικανότητα και οι ψυχικές τους δυνατότητες κάποιες φορές δημιουργούν φόβο για τον έξω κόσμο. Η Κιτρίνη, ο Οπαλίτης, η Φεγγαρόπετρα, το Τιρκουάζ, ο μπλε Χρυσόλιθος, ο Ουνακίτης και το Κοράλλι μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και διαχείριση του φόβου. Τα έλαια από φασκόμηλο, σανταλόξυλο, μελισσόχορτο, λεβάντα, γεράνι και ylang-ylang θα τους ηρεμήσουν και ταυτόχρονα θα τους αποδεσμεύσουν από φόβους και στρες.

Υγεία

Η Ρεφλεξολογία είναι ιδανική θεραπεία για τους Ιχθύες. Θαυμάσια έλαια για να χρησιμοποιηθούν για μασάζ των ποδιών τους είναι το τριαντάφυλλο, η λεβάντα, χαμομήλι, γιασεμί, όλα τα εσπεριδοειδή, σανταλόξυλο, το γεράνι και Palmarosa. Για κρυσταλλοθεραπεία ιδανικοί κρύσταλλοι είναι ο Αχάτης μπλε, ο Σοδαλίτης, η Άκουαμαρίνα, το Τιρκουάζ, ο Αμέθυστος, ο Σελενίτης, ο Φθορίτης και η Τουρμαλίνη. Ο διαλογισμός τους είναι απαραίτητος και τα έλαια που τους ηρεμούν είναι η λεβάντα, το νερολί, σανταλόξυλο, πατσουλί, λιβάνι, το τριαντάφυλλο, το χαμομήλι και ylang-ylang. Ο Λαμπραδορίτης, ο Αμέθυστος, ο Λάπις Λαζούλι, ο Αχάτης μπλε, ο Χαλαζίας, ο Σελενίτης ή μια πέτρα Σοδαλίτη μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητα τους να οραματιστούν και να επικοινωνήσουν με ανώτερες οντότητες.

Καριέρα

Επαγγελματικά θεωρούνται οι καταλληλότεροι να ασχοληθούν με τις εναλλακτικές θεραπείες και τη συμβουλευτική στήριξη. Οι Ιχθείς είναι τύποι χαμαιλέοντες, έχουν αστείρευτη φαντασία, καλλιτεχνικές τάσεις, θεραπευτικές ικανότητες, ανεπτυγμένη διαίσθηση και αγαπούν να αποσύρονται σε ένα ήσυχο, ειρηνικό, ιδιωτικό και ονειρικό κόσμο. Τα απαλά, παστέλ χρώματα τους βοηθούν ενεργά στο πνευματικό τους έργο. Είναι ικανοί να προσελκύσουν την ευημερία στην ζωή τους κάνοντας καθημερινά θετικές δηλώσεις και προβολές. Θα ενισχύσουν την αφθονία τους φορώντας ή χρησιμοποιώντας Σοδαλίτη, Κιτρίνη, μπλε Μάτι Τίγρης ή και Αβεντουρίνη πράσινη σε συνδυασμό με λίγες σταγόνες κανέλας στο πορτοφόλι τους ή στην τσάντα τους.

Tips

Ιδανικά δώρα για τους Ιχθύες είναι τα αγγελάκια, τα τοτέμ, τα φυλαχτά, τα σύμβολα και οτιδήποτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δουλέψουν την ενέργεια τη δική τους καθώς και για να ενεργοποιήσουν τις δονήσεις γύρω τους. Κοσμήματα που συνδυάζουν το μπλε, το κίτρινο, το μοβ και το πράσινο θα γίνουν τα αγαπημένα τους. Ένα αισθησιακό, ονειρικό και αναγεννησιακό περιβάλλον είναι οι καταλληλότερες συνθήκες για να δεχτούν ένα δώρο οι απίστευτα ρομαντικοί και δοτικοί Ιχθύες.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο των Ιχθύων (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κατηγορίες