Παρθένος

Παρθένος

παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Ημερομηνίες: 23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Στοιχείο: Γη

Πλανήτης: Ερμής

Χρώμα: Κίτρινο-Πράσινο

Ημέρα: Πέμπτη

Αριθμοί δόνησης: 5 & 10

Σώμα: Πεπτικό σύστημα, σπονδυλική στήλη, κοιλιά και έντερα.

Χαρακτηριστικά: Σταθερότητα & εμπιστοσύνη

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο του Παρθένου (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Κρύσταλλοι

Αβεντουρίνη πράσινη, Ακουαμαρίνα, Αμαζονίτης, Αμέθυστος, Ασβεστίτης, Αχάτης Botswana & Moss & Δενδρίτης & Λευκός & Καφέ & Μοβ & Πράσινος, Γρανάτης, Ίασπις Δαλματίας & Κόκκινος & Λεοπάρντ & Ocean & Picasso & Πράσινος & Πολύχρωμος, Καρνεόλη, Κιτρίνη, Μαλαχίτης, Νεφρίτης, Ουνακίτης, Οψιδιανός Snowflakes, Περίδοτο, Χαλαζίας, Χαλαζίας πράσινος, Χαουλίτης Λευκός & Μπλε, Χρυσόπρασος, Χρυσόκολλα, Χρυσόλιθος Μπλε.

Αιθέρια Έλαια: Λεβάντα, δεντρολίβανο, χαμομήλι, λεμόνι, θυμάρι, βασιλικός

Μέταλλο: Υδράργυρος

Χαρακτηριστικά

Ζώδιο της γης, συνδεδεμένο με τον πλανήτη Ερμή. Οι Παρθένοι είναι γειωμένοι, πρακτικοί, λογικοί, επίμονοι, τυπικοί, σχολαστικοί, τελειομανείς αλλά και αρκετά ευέλικτοι. Το ρήμα που τους αντιπροσωπεύει είναι το «αναλύω». Ενθουσιάζονται με κάθε νέα εργασία που θα αναλάβουν. Θα ασχοληθούν με λογική και αγάπη και χωρίς εγωισμό. Όσο περίπλοκη και εάν είναι η εργασία, με τις ιδιοφυείς ερωτήσεις τους και με την λεπτομερή έρευνά τους, θα βρουν τον σωστό τρόπο ώστε στο τέλος να απολαύσουν το αποτέλεσμα. Ο Ασβεστίτης, ποικιλίες του Ίασπι, η Κιτρίνη και ο Οψιδιανός snowflakes σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια δεντρολίβανο, μέντα, λεμόνι, λουΐζα, βασιλικός και μαύρο πιπέρι μπορούν να ενισχύσουν την οξύτητα των Παρθένων.

Οι Παρθένοι φημίζονται για την τακτικότητα και την σχολαστικότητα τους. Αγαπούν ένα τακτοποιημένο σπίτι με οργανωμένα συρτάρια, ρούχα κρεμασμένα ανάλογα με τα χρώματα και τοποθετημένα πράγματα σε σειρές. Είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους και θα διερευνήσουν όλες τις λεπτομέρειες και τις πτυχές μιας εργασίας ώστε να τους βοηθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η αποτυχία δεν είναι αγαπημένη τους λέξη. Οι κρύσταλλοι που μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί αυτή η ψυχαναγκαστική τους εστίαση στην οργάνωση και τον υπερβάλλοντα ζήλο τους είναι ο Αμέθυστος, ο Αχάτης λευκός και καφέ, ο πολύχρωμος Ίασπις, ο λευκός Χαουλίτης, ο μπλε Χρυσόλιθος και ο Χαλαζίας χιονιού. Το φασκόμηλο, η μαντζουράνα, το υλάνγκ-υλάνγκ, το χαμομήλι, η λεβάντα, ο κέδρος, το πατσουλί και το μελισσόχορτο είναι τα αιθέρια έλαια που θα ενισχύσουν τους κρυστάλλους.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο του Παρθένου (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Ο πλανήτης τους, ο Ερμής τους παροτρύνει να είναι πολύ καλοί επικοινωνιολόγοι, επιλεκτικοί και κριτικοί. Κάποιες φορές γίνονται ιδιαίτερα καυστικοί και επικριτικοί καθώς είναι αρκετά αυστηροί και κριτικοί με τον εαυτό τους. Είναι γεμάτοι ενέργεια και αρκετά νευρικοί και ανήσυχοι. Τα αιθέρια έλαια που τους ηρεμούν είναι το χαμομήλι, η λεβάντα, το περγαμόντο, το τριαντάφυλλο, το γεράνι, το λιβάνι και ο βασιλικός. Οι κρύσταλλοι Αμέθυστος, Χαλαζίας και Αμαζονίτης προτείνονται να χρησιμοποιηθούν.

Υγεία

Η τελειομανία τους και η ανάγκη τους να υπερέχουν έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται πολλές φορές υποχόνδριοι. Ασχολούνται μανιωδώς με την υγεία τους , με το σώμα τους, με τις δίαιτες, τη διατροφή και τη γυμναστική. Ο ροζ και ο πράσινος Χαλαζίας, ο Αχάτης botswana,η πράσινη Αβεντουρίνη, ο Γρανάτης, και η Καρνεόλη θα ενισχύσουν τη καλή σωματική και ψυχική υγεία. Τα αιθέρια έλαια που βοηθούν στην καλή υγεία και ταυτόχρονα μειώνουν τις εμμονές τους είναι το λεμόνι, η βαλεριάνα, η μαντζουράνα, το θυμάρι, το γκρέιπφρουτ, η πιπερόριζα και ο λυκίσκος.

Καριέρα

Οι Παρθένοι είναι εργασιομανής, οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Λόγω της επικοινωνιακής τους ικανότητας αρκετοί Παρθένοι εργάζονται στη δημοσιογραφία, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Επίσης είναι καλοί συγγραφείς και ιστορικοί. Στον τομέα της υγείας επίσης διαπρέπουν ως γιατροί, νοσηλευτές, διατροφολόγοι και εναλλακτικοί θεραπευτές. Δεδομένου ότι λατρεύουν την ωραία εμφάνιση και του σπιτιού τους αλλά και την προσωπική, οι Παρθένοι διαλέγουν το επάγγελμα τους και κριτήριο την οικονομική τους αμοιβή. Κρύσταλλοι που θα προσελκύσουν την επιτυχία και την αφθονία είναι ο Κιτρίνης, ο Αμαζονίτης, ο Γρανάτης, ο πολύχρωμος Ίασπις, η Καρνεόλη και η πράσινη Αβεντουρίνη.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο του Παρθένου (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κατηγορίες