Ζυγός

Ζυγός

ζυγός

Στοιχείο: Αέρας

Πλανήτης: Αφροδίτη

Χρώμα: Πράσινο

Ημέρα: Παρασκευή

Χαρακτηριστικά: Γονιμότητα & ισορροπία

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο του Ζυγού (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Κρύσταλλοι

Αβεντουρίνη, Αμαζονίτης, Αιματόλιθος, Αχάτης Πράσινος & Μοβ, Ζαφείρι, Ίασπις Δαλματίας & Leopard & Picasso & Ocean & Πολύχρωμος, Καρνεόλη, Λαριμάρ, Λάπις Λαζούλις, Μαλαχίτης, Νεφρίτης. Οπαλίτης, Ουνακίτης, Περίδοτο, Πέρλα, Πιτερσίτης, Ροδονίτης, Σεληνίτης, Τουρμαλίνη Πράσινη, Φεγγαρόπετρα, Χαλαζίας, Χαλαζίας Ροζ & Πράσινος & Χιονιού, Χρυσόλιθος Μπλε.

Αιθέρια Έλαια: Δεντρολίβανο, Ευκάλυπτος, Σανταλόξυλο, Λιβάνι, Ylang-Ylang, Φασκόμηλο

Χαρακτηριστικά

Ζώδιο του αέρα και της θετικής πολικότητας. Διπλωματικός, ευαίσθητος, γοητευτικός, καλλιτεχνικός, ιδεαλιστής, δίκαιος, επιπόλαιος και ενίοτε τεμπέλης. Ισορροπία, ισότητα, ψυχραιμία, δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα είναι οι αγαπημένες του λέξεις, με σύνθημα του βέβαια το «ισορροπία».

Ο Ζυγός απεχθάνεται τη σύγκρουση και τη φασαρία και λατρεύει την ισορροπία και την αρμονία. Τα χαρακτηριστικά αυτά πολλές φορές τον κάνουν συμπαθή σε μια παρέα, αλλά και αρκετές φορές μοιάζει άβουλος και αδιάφορος. Εξαιτίας της επιμονής του στην ισορροπία και τον φόβου του να μην φανεί αντιπαθής προσπαθεί να βρει ισορροπία σε καταστάσεις προβληματικές και αποφεύγει να τις αντιμετωπίσει. Προκειμένου να αποφύγει την αντιπαράθεση στις προσωπικές του σχέσεις, προτιμάει σε μία προβληματική κατάσταση να πει «δεν με πειράζει», καταπιέζοντας τα δικά του θέλω. Το λιβάνι, το τριαντάφυλλου, το δενδρολίβανο, το πεύκο, το vetiver και το μελισσόχορτο, θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Η Καρνεόλη, ο Αιματόλιθος, ο Ίασπις, ο Ροζ Χαλαζίας και ο Λάπις Λαζούλι μπορούν να γίνουν σύμμαχοι του.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο του Ζυγού (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Οι Ζυγοί ως καλοί διπλωμάτες και ένθερμοι υποστηρικτές της δικαιοσύνης, αρκετές φορές γίνονται σκληροί και αδίστακτοι. Όταν χρησιμοποιήσουν με θάρρος και ευθύτητα, αυτά τα κύρια χαρακτηριστικά τους υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Γίνονται σύμμαχοι της αλήθειας και της καλοσύνης. Ο Αχάτης, ο Ίασπις, ο Αιματόλιθος, η Καρνεόλη, ο Λάπις Λαζούλι και ο Νεφρίτης προάγουν το θάρρος. Τα αιθέρια έλαια που μπορούν να ενισχύσουν είναι το λιβάνι, το κυπαρίσσι, το ξύλο κέδρου, η μαντζουράνα και το πορτοκάλι.

Οικογένεια

Οι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουν γύρω τους και δίπλα τους καλούς και θετικούς ανθρώπους. Έχουν την τάση να βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από τους άλλους, έχουν την τάση να γίνονται καθρέπτες των άλλων. Εάν παράδειγμα, έχουν δίπλα τους αρνητικούς ανθρώπους, τότε οι Ζυγοί θα απορροφήσουν την αρνητική ενέργεια αυτών των ανθρώπων. Θα ταυτιστούν με τα προβλήματα αυτών και θα αποκτήσουν μια αρνητική άποψη για τον εαυτό τους. Είναι ζωτικής σημασίας, λοιπόν για τον Ζυγό, η επιλογή ενός αισιόδοξου και θετικού ατόμου για σύντροφο της ζωής του. Η ευτυχισμένη οικογένεια και το γαλήνιο σπίτι είναι πολύ σημαντικά και απαραίτητα για αυτόν. Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γαλήνης, αρμονίας και ειρήνης. Ο Ροζ Χαλαζίας, ο Σεληνίτης, ο Ουνακίτης, ο Χρυσόλιθος μπλε, οι ποικιλίες του Ίασπι και η Φεγγαρόπετρα είναι ιδανικοί. Η λεβάντα, το σανταλόξυλο, το γεράνι, το φασκόμηλο, το χαμομήλι το τριαντάφυλλο, το γιασεμί, το κυπαρίσσι, θα ενισχύσουν τους κρυστάλλους.

Υγεία

Το αιθέριο έλαιο του γερανιού και του τριαντάφυλλου είναι ιδανικά να χρησιμοποιηθούν σε στιγμές χαλάρωσης. Οι κρύσταλλοι Ροζ & Πράσινος Χαλαζίας και ο Χαλαζίας Χιονιού ταιριάζουν με την ευγενική τους φύση και ενισχύουν την υγεία.

Ο Ζυγός έχει ομορφιά, φινέτσα, γοητεία και χάρη. Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη έχει μια έμφυτη αγάπη για την ομορφιά και την απόλαυση. Εκτιμάει την εξωτερική ομορφιά των άλλων ανθρώπων αλλά αναγνωρίζει και εκτιμάει και την εσωτερική τους ομορφιά. Ο Ζυγός αν και λίγο τεμπέλης, είναι πάντα γοητευτικός και ειδήμονας να λέει τη σωστή λέξη στην κατάλληλη στιγμή. Είναι ειδικός στο να απολαμβάνει έργα τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, όπερα και κοκτέιλ πάρτι. Η Φεγγαρόπετρα, η Πέρλα και ο Οπαλίτης θα αναδείξουν την ομορφιά του. Ο Ροδονίτης, ο Αμαζονίτης, ο ροζ Χαλαζίας και η πράσινη Τουρμαλίνη θα προβάλουν τη λάμψη του. Το πατσουλί, το δεντρολίβανο, το ylang-ylang, η μέντα, το περγαμόντο και το λεμόνι αναδεικνύουν τον καλύτερο του εαυτό.

Καριέρα

Έχει την ικανότητα να λειτουργεί άψογα μέσα σε επαγγελματικές ομάδες. Δουλεύει σκληρά μέχρι να πετύχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ των συναδέλφων του. Απολαμβάνει την ανταλλαγή νέων και πρωτότυπων ιδεών. Η Αβεντουρίνη Πράσινη, ο Αχάτης, η Καρνεόλη και ο Πράσινος Χαλαζίας ενισχύουν τη δημιουργικότητα, προσελκύουν νέες ιδέες και ευημερία. Το δεντρολίβανο, η μέντα, ο ευκάλυπτος, το λιβάνι, το λεμονόχορτο και το τζίντζερ διεγείρουν τη δημιουργικότητα τους. Αιματόλιθος, Καρνεόλη, Χρυσόλιθος θα ενισχύσουν τη δύναμη του, την προστασία και θα προσελκύσουν την επαγγελματική του επιτυχία και ευημερία.

Δείτε εδώ όλα τα ενεργειακά είδη που συνδέονται με το ζώδιο του Ζυγού (κάντε κλικ πάνω στη λέξη εδώ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κατηγορίες